Onze diensten

Waar kunnen wij U allemaal mee van dienst zijn?

De inkoop en verkoop van oude metalen

De beste prijs voor uw metaalafval en een degelijke oplossing voor uw afvalprobleem, dat is wat wij te bieden hebben. Hieronder verstaan wij:

  • Directe verbinding met smelterijen door Nederland, Duitsland en België
  • Eventueel contante betaling
  • Geijkte weegsystemen
  • In overleg kunnen wij de oude metalen bij u ophalen

Containerservice

Metaalhandel H.Baum biedt u een groot assortiment containers in alle soorten en maten. Zo hebben wij 15, 30 en 40 kuub containers voor met name metaalafval boven de 1000 kilo, maar ook voor kleine hoeveelheden hebben wij verschillende containers die doormiddel van een heftruck verplaatst kunnen worden. Heeft u een bedrijf of bent u particulier met een grote hoeveelheid oude metalen dan kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen om een container bij u te plaatsen.

Sloopwerken

Metaalhandel H.Baum biedt u een compleet aanbod van verschillende sloopwerkzaamheden. Van kleine en grote sloopwerken tot het demonteren van complete installaties kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. De sloopwerken worden voor een groot deel gedaan met eigen materieel en eigen ervaren team van speciaal opgeleid personeel. Alsmede het transporteren van het afval wordt geheel door Metaalhandel H.Baum verzorgd en zo heeft u dus een zorg minder.

De volgen sloopklussen voeren wij uit:

- Afbraak van machines, instalaties etc.

- Slopen van drijvend materieel

- Slopen van constructies